Окръжна прокуратура – Монтана приключи  действия по разследване по досъдебно

...
Окръжна прокуратура – Монтана приключи  действия по разследване по досъдебно
Коментари Харесай

Обвиняем за смъртоносен побой над мъж в Берковица е предаден на съд

Окръжна прокуратура – Монтана завърши  действия по следствие по досъдебно произвеждане и внесе в съда обвинителен акт против С.В. (на 22 години), притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 124, алинея 1, предл. 2 от Наказателен кодекс – причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на съзнателно нанесена телесна щета.
Вечерта на 28.03.2020 година в дома на С.В. в Берковица се събрала компания. Мъжете разговаряли, слушали музика и консумирали алкохол. Около среднощ към тях се включил К.П. (на 31 години) във очевидно нетрезво положение.
Обвиняемият го попитал за какво е пристигнал, само че все пак го почерпил с бира. Неканеният посетител отправил обидни думи към домакина С.В. Стигнало се до напрежение, замяна на реплики и удари. 
Компанията излязла на открито. Вследствие на физическа кавга К.П. паднал на земята. Обвиняемият му нанесъл удари в региона на главата. Пострадалият изпаднал в безсъзнание, а обвиненият и тримата очевидци се прибрали по домовете си.
Около 06,30 ч. сутринта очевидец разкрил лежащия в безпомощното положение К.П. Екипът на незабавна помощ транспортирал мъжа в болница. Въпреки извършеното лекуване той не се възстановил и няколко дни по-късно умрял.
Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР